Overslaan en naar de inhoud gaan
Software voor hulpdiensten
Fireplug
Fireplug is een online tool voor de hulpdiensten. Allerhande interne communicatie wordt mogelijk via informatieschermen die verspreid in de kazerne staan. Het beheer van deze informatieschermen gebeurt via een handige webapplicatie én kan dus van op eender welke locatie gebeuren.

Verschillende extra modules kunnen gemakkelijk door de beheerder(s) worden ingeschakeld. Wanneer er een oproep via HC 100 binnenkomt in de kazerne wordt alle informatie uit de datastring rechtstreeks op de alarmeringsschermen getoond.

Altijd & overal

Fireplug mobile geeft korpsen de mogelijkheid om op hun smartphone Fireplug in een geoptimaliseerde webpagina te bekijken. Op deze manier heeft een officier steeds toegang tot alle interventiegegevens.

Informatie / Interventie Schermen

De informatieschermen kunnen gebruikt worden om informatie te verspreiden en te tonen op diverse schermen. Bij een interventie worden deze gegevens vervangen door de melding van de dienst 100.

Modulaire opbouw

Fireplug start met een basispakket, zijnde het beheer van interventies en procedures. Dit basis-pakket kan aangevuld worden met verschillende plugins die op verzoek ontwikkeld kunnen worden, of gewoon uit de huidige cataloog geselecteerd kunnen worden.

Nieuwsberichten

Fireplug biedt de mogelijk om via nieuws-banners op de schermen informatie te tonen binnen een korps of binnen een zone.

Bezoek de website

Onze producten voor hulpdiensten/bedrijven

Heeft u een uitdagend project voor ons?

Contacteer ons